donderdag 11 november 2021

Tijdstip:
 17:00  - 17:20
Prijs:

Sint Maarten, Sint Maarten!
Op donderdag 11 november willen we opnieuw een korte Sint Maartenviering organiseren waar alle kinderen uit onze dorpen van harte welkom zijn. Waarom lopen we Sint Maarten? Wat vieren we eigenlijk?
De uitleg daarvan wordt snel duidelijk, want Sint Maarten komt even langs om dit zélf te vertellen! Kom je ook op 11 november om 17.00 uur naar de kerk in Nieuwehorne? Op het grasveld aan de zijde van de Winkelman zullen we buiten met elkaar zingen en Sint Maarten verwelkomen. De lichtjes wijzen je wel de weg! Bij slecht weer zullen we onze mooie lampionnen laten schijnen in de kerk, dus neem wel allemaal je lichtje mee. Rond 17.20 uur is iedereen klaar om zijn of haar eigen lichtjestocht te lopen langs de deuren. Uiteraard ligt er na afloop ook iets lekkers voor je klaar.
Groetjes,
de KinderKring van Pg De Regenboog