zondag 19 december 2021

Tijdstip:
 15:00  - 17:00

Kerst drive thru op 19 december
In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kan het kinderkerstfeest van de Kinderkring helaas niet doorgaan op 24 december. Maar…… we hebben een prachtig alternatief met een kerst drive thru door Oude- en Nieuwehorne, Katlijk en Jubbega. Dus kinderen (en ouders) wees van harte welkom op zondag 19 december tussen 15.00 uur – 17.00 uur.

De route kan met de auto afgelegd worden en zal starten bij de kerk in Oudehorne. Hier krijg je een routekaartje met 4 tussenstops uitgedeeld en overal gebeurt wel iets.

Je komt bijvoorbeeld een herder met zijn schapen tegen en ook zul je meelopen met de Wijzen. Zowel de herder als de Wijzen zijn op weg…. op zoek naar het Koningskind. Zul jij die ook gaan vinden? Aan het eind van de route staat er iets lekkers voor je klaar en mag je een aandenken aan deze kerst drive thru 2021 uitzoeken. De route kan in circa 60 minuten worden afgelegd, maar we willen dit coronaproof leiden zodat ieder gezin zijn/haar eigen tijd en ruimte heeft. Opgeven is daarom wel verstandig zodat we een globale planning met starttijden kunnen maken.

Opgeven kan tot en met zaterdag 18 december via email of telefoon naar Nynke v/d Meer – nynkevdkooi@gmail.com of telnr. 06 14131124.