. .
Welkom bij Protestantse Gemeente
"De Regenboog Oude- en Nieuwehorne e.o."
LET OP!!!!

In verband met de nog steeds aanwezige coronabesmettingen in Nederland, adviseert PKN landelijk om nog steeds zoveel mogelijk de diensten online te verzorgen met een beperkt aantal kerkbezoekers/-gasten.
Als Oosthoekgemeenten volgen wij dit advies.

Mede dankzij de aangekondigde versoepelingen zullen er vanaf zondag 6 juni a.s. livestreamdiensten vanuit Oudehorne worden aangeboden die u vanuit huis kunt meebeleven en/of later terug kunt kijken én waarbij maximaal 50 personen de dienst mogen bezoeken. Dit is exclusief de medewerkers aan de dienst. Hiervoor is vooraf reserveren niet langer verplicht. Wel wordt gevraagd bij binnenkomst te registreren.
Ook blijven de coronaprotocollen van kracht, deze zijn te vinden onder kerkdiensten.

Voor een overzicht van de kerkdiensten de komende periode
én de coronaprotocollen klikt u hier

Kerk van Oudehorne Kerk van Oudehorne
Schoterlandseweg 20, Oudehorne Schoterlandseweg 38, Nieuwehorne

Voor de pagina van de KinderKring en wat zij allemaal gaan doen (en al hebben gedaan) klik op onderstaand plaatje

Weten wat er zich verder afspeelt in onze gemeente?
Voor de nieuwsbrieven of kerkblad klik op één van onderstaande afbeeldingen

Voor de videoboodschap en Gemeente Groei Groep klik op onderstaande afbeelding