Welkom Koos en Piet

twee wielen heb je nodig!
Welkom Koos en Piet

Welkomstdienst 8 september

Tijdens een feestelijke dienst zijn pastor Koos Dijkshoorn en dominee Piet Hulshof welkom geheten in onze gemeente.

Koos gaat m.i.v. dit nieuwe seizoen volledig binnen onze gemeente aan het werk en Piet komt het team in parttime versterken.

In een volle kerkzaal ging ds. Martens voor, na de inzegening hebben Koos en Piet de dienst overgenomen.

De kinderen van de zondagschool en kindernevendienst hadden fietswielen versierd en overhandigden deze aan beide voorgangers. De symboliek achter dit kado was dat je toch twee wielen in fiets nodig hebt om een goed team te kunnen vormen.

Na de dienst was er een gezellig samen zijn in de Vallei, waar zij nog werden toegesproken door ds. Hedzer Boersma en een afgevaardigde van de classis.

De foto's van deze dienst zijn te zien op de fotopagina van deze website.